Водачът на листата Жечо Станков очерта основните задачи пред бъдещите депутати

...
Водачът на листата Жечо Станков очерта основните задачи пред бъдещите депутати
Коментари Харесай

Силният отбор на ГЕРБ-СДС: Подкрепете листа 24, за да заприлича България малко повече на Бургас

Водачът на листата Жечо Станков очерта главните задания пред бъдещите депутати от ГЕРБ

Силният тим на ГЕРБ-СДС за Бургас закри акцията си със поръчката да продължи да бъде покрай хората, да чуе какви са потребностите им и да откри решения за проблемите.

Днес в пространството към Часовника се събраха претендентите за народни представители, а с цел да ги поддържат пристигнаха и представителите на остарялата армия в ГЕРБ, които са безапелационни, че мъдростта и младостта би трябвало да се обединят в политиката

Водачът на листата Жечо Станков напомни, че постоянно по време на акции от ГЕРБ са били покрай хората и до локалните управляващи. „ За нас е било значимо да чуе потребностите им и да намерим решение за проблемите. Поемаме явен ангажимент към кметовете и жителите на районите, че в Бургаска област през зимата няма да има тъмни улици. Ще има обезщетения. Поемаме ясни задължения за решение на всички съществени проблеми ”, сподели Жечо Станков.

Той очерта и главните задания пред бъдещите депутати от ГЕРБ:

„ Първата е справяне с инфлацията и високите цени, от които страдат хората. Нашият тим знае съответните ограничения, които би трябвало да се подхващат, както и финансовите и стопански механизми.

Програмата за саниране би трябвало да продължи. Служебното държавно управление разгласи, че има подготвеност да продължи от 1 ноември, само че не би трябвало хората да доплащат за това. Всяко домакинство сега би трябвало да изкара пари от джоба си, с цел да се включи в програмата ”, сподели Жечо Станков и напомни, че по програмат със съфинансиране бяха санирани единствено 2 блока преди 8 години.

Не би трябвало да разделяме хората на първа и второкласен, ще създадем всичко допустимо да върнем нашия план – еднофамилните здания в него също са възможни за саниране, добави той и прикани хората да бъдат дейни до края на годината, тъй като ще започва и програмата за слънчеви панели и за електричество на покривите

Като трета значима задача Жечо Станков уточни осъществяването на значимите инфраструктурни обекти за Бургас – въвеждане в употреба на Северния обход и започване на Южен обход – който да извежда трафика към индустриалната зона, втората входно-изходна артерия на ж. к. „ Меден рудник ” и четирилентовите пътища – Царево, Приморско, Айтос, Малко Търново.

Парите в индустриалните зони би трябвало да се движат преди вложителя. Сега е моментът, в който страната би трябвало най-вече да влага в индустриалните зони, сподели Жечо Станков.

Областният водач на ГЕРБ за Бургас и кмет на Поморие Иван Алексиев разгласи, че тимът продължава срещите с хората. „ Ние сме с ясното схващане, че би трябвало да им предложим решения. Най-важното е да надигнем страната и да възстановяваме живота на хората.

Радостен съм и изричам големи благодарности към остарялата армия на ГЕРБ-Бургас. Те не престават да работят за района си и за Бургас и са тук до нас ”, сподели Алексиев.

Кметът на Бургас и член на ИК на ГЕРБ Димитър Николов заръча на бъдещите депутати да обезпечат най-хубавото за Бургас.

„ Не мога да градуирам плановете. Бургас не трябва да бъде третиран като второкласен град. Сега даже не ни подхвърляха трохи, всичките ни планове бяха спрени, а са значими за Бургас и за мен е значимо да се извършват. Не приказвам да получаваме благодеяние от страната, а обезпечени пари от Европейски Съюз и от Плана за възобновяване в другите сфери ”, сподели Николов.

„ Отпушете европейските средства. Всичко ни стопираха. Не се устоя и се надявам хора, които носят Бургас в сърцето, да отидат и да ударят по масата ”, прикани кметът.

И добави, че тази зима ще е на скъпата сила, газ, парно, електрическа енергия. Ние изпращаме нашия лидер Жечо Станков там, той най-добре схваща по какъв начин тези цени да стартират да падат, освен да не порастват, сподели Димитър Николов.

„ Нека с вашата помощ създадем тъй че повече знаещи и можещи хора от този тим отидат в Народното събрание. Да спрем да приказваме за проблеми, а за развиване, да не се ненавиждаме, а да приказваме за поддръжка и напредък. С хора като тези в листата Бургас има бъдеще и има смисъл ”, сподели кметът на Бургас Димитър Николов.

 

Вторият в листата Любен Дилов – наследник съобщи, че Бургас е витрина на това, което би трябвало да бъде България. „ Единението, което получаваме преди всичко тук, е модел за България. Подкрепете листа 24, с цел да замязя България малко повече на Бургас и да спрем политическата рецесия ”, прикани той.

Един от доайените в ГЕРБ още от основаването му Стоян Гюзелев напомни, че първите избори на ГЕРБ бяха 2007 година „ Като земеделец знам, че в случай че не засея в избран период, няма какво да пожъна, по тази причина да си свършим работата в неделя и да не пращаме хората на нови избори в края на зимата ”, прикани той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР